Cum vezi începutul unei conversații lungi pe Facebook fără să faci “scroll” la infinit!

Ați fost vreodată curioși să revedeți primele cuvinte schimbate cu cineva cunoscut pentru prima dată pe Facebook? Pe chat? Eu da! Cine îsi mai amintește cu exactitate ce s-a spus prima dată?

Poate fi o reamintire plăcută a momentelor de început. O conversație oarecum banală, dar care, sau poate, te-a legat sufletește de cineva pentru totdeauna. Cum sa nu fii curios în cazul ăsta?

Eu am făcut-o și mi s-a părut interesant 🙂 Am fost curios cum am început conversația cu o persoana de care m-am atașat foarte mult. Primul contact virtual, primele cuvinte, primele întrebări cu subîntelesuri. Până am ajuns să ne vedem și în realitate… bineînțeles 🙂

Dacă vreți să vedeți primele cuvinte schimbate cu o anumită persoană de care v-ati atașat, dar s-au strâns deja prea multe mesaje, mii sau zeci de mii de reply-uri, atunci este practic imposibil să faci scroll până la începutul conversației. Poate dura câteva zile, o săptămâna… o lună. Dar există o modalitate de a sări direct la începutul conversației, și asta fară a face scroll la infinit.

Ca să vedeți începutul unei conversații cu unul dintre prietenii voștrii de pe Facebook, accesați acest tutorial: “Cum citiți primul mesaj de pe Facebook dintr-o conversație foarte lungă“.

2 comentarii la „Cum vezi începutul unei conversații lungi pe Facebook fără să faci “scroll” la infinit!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Antispam *