Ai la dispoziție doar o viață

Ce-a mai potrivită afirmație motivațională este compusă din doar două cuvinte: „Vei muri”. Nu te speria, sunt doar sincer și practic. Ai la dispoziție doar o viață, o singură șansă de a te face tu pe tine fericit. Nu mai sta și plânge după lucrurile pe care le dorești, fă ceva în privința asta.

Prea mulți oameni se concentrează pe fericirea altora în loc să se concentreze pe a lor. Știi când e bine să-i motivezi pe alții să reușească și să fie fericiți? Atunci când tu deja ești. Poate că sunt puțin egoist, dar prima persoană pe care trebuie s-o faci fericită ești TU. Doar atunci îi poți motiva și pe ceilalți să fie fericiți.

„Vei muri” – ar trebui să te motiveze în fiecare zi și să te facă să obții, sau măcar să încerci să obții ceea ce ai de obținut de la viață, pentru că ai doar una, o singură șansă. Ce-a mai puternică otravă cu care noi oamenii ne intoxicăm sunt regretele. Drept urmare, îți sugerez să încetezi în a-ți mai găsi scuze și să începi să fi tu fericit înainte de a-i motiva și pe ceilalți din jurul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Antispam *